Wie zijn wij

In Verloskundigenpraktijk Lief werken wij met twee jonge, frisse en enthousiaste verloskundigen: Sanne Limpens en Annemarie Nix.

sanne_web3

Sanne Limpens

Ik ben geboren in Heerlen en samen met mijn zusje en broertjes opgegroeid in Ubachsberg. Inmiddels woon ik samen met mijn vriend in Welten en zijn wij de trotse papa en mama van ons zoontje Sep die in 2017 na een hele mooie bevalling thuis is geboren.

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde Maastricht, voorheen de Vroedvrouwenschool. Tijdens mijn opleiding heb ik door stages in verschillende praktijken en ziekenhuizen verspreid in het land vele ervaringen kunnen opdoen.

Na mijn afstuderen heb ik 2,5 jaar in diverse praktijken in Limburg waargenomen en vervolgens heb ik 3 jaar gewerkt in een verloskundigenpraktijk in Zuid-Limburg, waarna ik in 2014 samen met Annemarie onze praktijk ben gestart!

Nog steeds is voor mij elke bevalling opnieuw weer bijzonder!

annemarie_effect_rond

Annemarie Nix

Heerlen is mijn geboorteplaats en ik ben opgegroeid in Bocholtz als jongste van drie meiden!

Net als Sanne heb ik de opleiding tot verloskundige gevolgd aan de Academie Verloskunde Maastricht en heb ik door het hele land stages gelopen en met veel verschillende werkwijzen kennis gemaakt.

Na mijn afstuderen in 2012 heb ik in een aantal praktijken verspreid over Limburg ervaringen opgedaan en waargenomen.

Als jonge enthousiaste verloskundige heb ik heel veel zin om jullie in deze bijzondere tijd te gaan begeleiden!

Als twee nichtjes, beiden geboren en getogen in Zuid-Limburg en dan ook rasechte Limburgers hebben wij onze grote droom waargemaakt: samen een eigen verloskundigenpraktijk in Zuid-Limburg!

Alle ervaringen die we tijdens onze  studie en werkzaamheden hebben opgedaan, gebruiken wij nu met heel veel liefde, plezier en passie voor ons vak in onze eigen praktijk, waar wij onze eigen visie en deskundigheid tonen.

 

Binnen onze praktijk staan de zorg en gezondheid rondom moeder en kind centraal. Wij vinden persoonlijkheid en vertrouwen belangrijk en zullen proberen de persoonlijke wensen van jullie zoveel mogelijk na te streven, binnen het medisch verantwoordde. Wij laten ons leiden door jullie wensen en vragen.

Wij streven naar een intensieve samenwerking met diverse zorgverleners in de regio, zoals de gynaecologen, huisartsen, kraamcentra etc. Op deze wijze hebben wij als doel een zo gezond mogelijk verloop van de periode rondom jullie zwangerschap, bevalling en kraambed te bewerkstelligen.

We staan beiden ingeschreven bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) en in het kwaliteitsregister.

kwaliteitsregister_keurmerk2